Digitale Doktersassistent

Gemakkelijk, snel en online

Dankzij de Digitale Doktersassistent kun je ook online bij de huisarts terecht!
Je kunt je vraag stellen via een bericht en zelfs foto’s toevoegen wanneer nodig.

Daarnaast is het super makkelijk om zelf online een SOA-test, (bloed)onderzoek of herhaalmedicatie aan te vragen.

Wil je graag langskomen tijdens het spreekuur? Een afspraak maken kan ook via de Digitale Doktersassistent. Zo hoef je niet te bellen naar de praktijk.

Medicatie bestellen

Via de Digitale Doktersassistent

Via de Digitale Doktersassistent kun je medicatie bestellen, of het nu gaat om nieuwe of herhaalmedicatie. 24/7 online beschikbaar. Houd rekening met een verwerkingstijd van enkele werkdagen, dus bestel je (herhaal)medicatie op tijd!

Zelf je dossier inzien

Jouw Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Je kunt zelf jouw dossier inzien, bijvoorbeeld om uitslagen in te zien of het rapport naar aanleiding van jouw consult. Ook als je telefonisch, via de Digitale Doktersassistent of per mail een vraag stelt aan de praktijk kun je het antwoord vinden via uw PGO. Erg handig, want aan de telefoon is het vaak erg druk en is de wachttijd daardoor lang. Het PGO is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, geheel gratis en goed beveiligd via DigiD. Je kunt jouw eigen PGO kiezen via Kies je PGO. Onze praktijk werkt met alle PGO’s samen!

Klik hier om te zien hoe het werkt:

WebAgenda

Gemakkelijk, snel en online

Je kunt in de WebAgenda inloggen met je geboortedatum, postcode en huisnummer (zonder toevoegingen!).

Vervolgens kun je kiezen voor de agenda van een huisarts naar keuze, de assistente of de POH-s (dat is de verpleegkundige), op een datum en tijd die jou schikt.

Welke tijd kun je kiezen?
De meeste huisartsenpraktijken hanteren standaard 10 minuten per consult. Echter horen we vaak dat mensen dit te kort vinden, zeker als er meerdere zaken besproken moeten worden of er een handeling wordt verricht zoals een uitstrijkje of het zetten van een spiraaltje.

We geloven erin dat we, door meer tijd te nemen voor de patiënt, betere service leveren en meer aandacht kunnen schenken aan de klachten waarmee patiënten naar de dokter gaan. Daarom is onze praktijk overgeschakeld naar 20-minuten consulten.

Heeft u echter iets kleins, bijvoorbeeld een moedervlek die u wilt laten controleren, even wilt checken of u schurft heeft, er even in uw oor gekeken moet worden, dan is er juist een extra spreekuur voor ‘korte zaken’ (5-minuten consulten).

Kijk bij het maken van de afspraak aan of je een kort (ongeveer 5 minuten) of lang (20 minuten) consult wenst. We horen graag wat je van deze aanpak vindt, we stellen feedback zeer op prijs!

Kies een tijd tussen 08:00 en 10:00 of tussen 13:00 en 15:00 voor de 20-minuten consulten. Dit zijn standaard consulten, ook geschikt voor het zetten van een spiraaltje of Implanon.

De tijden tussen 10:00 en 11:00 en tussen 15:30 en 16:00 zijn de korte consulten (5-10 minuten), alleen om kort een huidplekje te laten zien, even in een oor te laten kijken, etc.

Meld je gratis aan

Schrijf je gratis en vrijblijvend in
zodat je z.s.m. terecht kunt bij Huisartsenpraktijk Radesingel!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
nl_NLNL