Jouw huisarts in Groningen

Bij Huisartsenpraktijk Radesingel ben je van harte welkom!

Gezondheidscentrum Groningen

Gezondheidscentrum Groningen

In ons pand aan de Radesingel 6 zijn behalve Huisartsenpraktijk Radesingel ook een uitgiftepunt van de apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist, etc gevestigd.

Bij huisartsenpraktijk Radesingel werken verschillende mannelijke en vrouwelijke huisartsen. Als je voorkeur naar een bepaalde huisarts uitgaat, geef dit aan bij het plannen van de afspraak.We streven ernaar dat je zoveel mogelijk bij dezelfde huisarts terechtkunt.

Alleen bij ziekte, vakantie of verlof worden patiënten voor spoedgevallen door de andere huisarts gezien.

We zien patiënten uit de gehele stad Groningen, alleen voor huisbezoeken is het fijn als je in de buurt woont (binnenstad-zuid). Een aanrijtijd van meer dan 15 minuten is bij visites onwenselijk, zeker bij een spoedvisite.

Stel je vraag online
of kom langs in de praktijk
We bieden reguliere huisartsgeneeskundige zorg en hebben hierbij tevens ruimte voor chirurgische ingrepen, plaatsen van spiraaltjes (Mirena, Kyleena en koperhoudend) en hormoonstaafjes (Implanon).

Daarnaast is er een dagelijks spreekuur van de doktersassistente voor injecties (zoals vitamine B12), wratten aanstippen, oren uitspuiten, etc.

Ook worden er (rijbewijs)keuringen verricht.
Beweegspreekuur
Vrijwel wekelijks worden patiënten op een speciaal spreekuur gezien door een huisarts en fysiotherapeut samen.

Wanneer nodig wordt ter plaatse meteen een echo gemaakt om de diagnose te stellen en er wordt een behandelplan gemaakt.

Met deze samenwerking hopen we jou de beste zorg te kunnen bieden!

Dit spreekuur valt onder huisartsenzorg, er is hiervoor geen aanvullende verzekering met dekking van fysiotherapie nodig.
Ervaar je psychische klachten?
In onze praktijk werkt een gediplomeerd psycholoog als POH-GGZ die veel kennis en ervaring heeft in de geestelijke gezondheidszorg.

Hier kun je terecht voor:
- Het verhelderen van problemen
- Het geven van voorlichting over klachten, oorzaken en mogelijke oplossingen
- Het geven van advies over behandeling en verwijzing
- Kortdurende behandeling of begeleiding in de huisartsenpraktijk
- Nazorg van behandeling in de GGZ

Voor gesprekken bij de POH-GGZ hoef je niet te betalen, de kosten worden vergoed door de basisverzekering. Je eigen risico wordt niet aangesproken omdat de zorg onder huisartsenzorg valt.
Langdurige begeleiding
Er is een POH-S spreekuur voor chronisch zieken (hoge bloeddruk (hypertensie), suikerziekte (diabetes mellitus), longziekten (COPD en astma), ouderenzorg en voor mensen die willen stoppen met roken.

Hier kun je terecht voor:
- Voorlichting over het ziektebeeld
- Begeleiding bij medicatiegebruik
- Controle-onderzoeken

Daarnaast wordt er tijdens het consult aandacht besteed aan je leefstijl.
De verpleegkundige ondersteunt de patiënt bij het zo goed mogelijk leren omgaan het de verschijnselen, de behandeling, eventuele leefstijl-veranderingen en de lichamelijke en sociale gevolgen die horen bij het leven met een chronische aandoening.

Wil je stoppen met roken of je rookgedrag bespreken? Ook dan kun je begeleiding krijgen van onze verpleegkundige.
Previous slide
Next slide

Ons team

Onze huisartsen, verpleegkundigen, psycholoog, POH-GGZ,
fysiotherapeut en doktersassistenten staan voor je klaar.

Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde huisarts?
Geef dit dan aan bij het plannen van je afspraak.

Dr. T. Verbeek van Buuren

Huisarts-praktijkhouder

Mijn naam is Tjitte Verbeek van Buuren en in huisartsenpraktijk Radesingel werk ik als huisarts en praktijkhouder. Sinds juni 2018 ben ik praktijkhouder.

Door de drukte van de praktijk heb ik helaas weinig dagen spreekuur in de praktijk, meestal op dinsdagmiddag en -avond.

Daarnaast verricht ik als keuringsarts (rijbewijs)keuringen o.a. voor het CBR. Dit doe ik zowel voor patiënten van onze eigen praktijk als daarbuiten.

Zoals mijn voornaam u wellicht al deed vermoeden, ben ik van Friese komaf. Geboren ben ik in het kleine dorpje Warns en getogen in Wommels. Na het afronden van het gymnasium te Sneek ben ik voor de studie Geneeskunde naar Groningen verhuisd. Tijdens de studie heb ik me veel beziggehouden met onderwijs: naast het krijgen van colleges gaf ik zelf les aan jongerejaars studenten. Hiernaast ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van psychische stress tijdens de zwangerschap op het kind. Lesgeven, onderzoek en innovatie zijn nog steeds zaken die ik graag doe naast het huisartsenvak.

Naast mijn werk in onze huisartsenpraktijk werk ik als post-doc onderzoeker in het Universitair Medisch Centrum Groningen en houd ik me bezig met zorginnovaties.

In 2016 ben ik getrouwd en mijn vrouw Lianne is eveneens huisarts. Samen hebben we een zoon en een dochter.

LinkedIn: T. Verbeek van Buuren, MD PhD
PubMed: dr. T. Verbeek, huisarts-epidemioloog
BIG-nummer: 49920302801

2

Mw.Drs. L.J. Verbeek van Buuren​

Huisarts-praktijkhouder

Dokter L.J. (Lianne) Verbeek van Buuren is, naast echtgenoot van praktijkhouder Tjitte, huisarts in Meerstad.

Zij is geboren en getogen in Utrecht. Zij studeerde Biomedische wetenschappen (Universiteit van Amsterdam) en Geneeskunde (Rijksuniversiteit Groningen), waarna ze als arts waardevolle ervaring opdeed op de Spoedeisende hulp (Scheper ziekenhuis Emmen) en Intensive Care (Martini ziekenhuis Groningen).

Tijdens haar specialisatie tot huisarts (Universitair Medisch Centrum Groningen) werkte zij in huisartsenpraktijken in Garyp en Dokkum en werkte zij in de psychiatrie (Lentis) en revalidatie (Beatrixoord).

Als huisarts werkte zij in verschillende praktijken in Stad en Ommeland en bij de huisartsenspoeddienst (DDG). Vanaf 2021 werkt zij als huisarts in Meerstad. Lianne is getrouwd met Tjitte Verbeek van Buuren, eveneens huisarts, samen hebben zij twee kinderen en wonen zij in de stad Groningen, nabij Meerstad.

In haar vrije tijd houdt zij van films, hardlopen en is ze graag op pad met de kinderen. In de winter houdt ze van skiën en ’s zomers zwemt ze graag.

Dokter Verbeek van Buuren werkt doorgaans in Meerstad, maar zij ondersteunt de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

6

Mw.Drs. R. van Berkel

Huisarts

Dokter Van Berkel werkt op maandagen aan de Radesingel en op woensdagen en donderdagen in Meerstad. Verder ondersteunt zij de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en heeft daarna als basisarts gewerkt op de kindergeneeskunde in Deventer en op de Spoedeisende hulp in Suriname. Om de specialisatie tot huisarts af te ronden is zij teruggekeerd naar Groningen, waar zij nu nog steeds met veel plezier woont.

In haar vrije tijd is zij graag buiten sportief bezig (roeien, fietsen). U kunt haar ook tegenkomen tijdens een (lunch)wandelingetje langs het Woldmeer bij Meerstad.

Vera

Mw.Drs. V. Bouwknegt​

Huisarts

Dokter Bouwknegt werkt op de dinsdagen en donderdagen aan de Radesingel.

Dokter Bouwknegt is sinds 3 jaar wonend in Haren en naast huisarts is zij moeder van Mees. Zij houdt van reizen en is vaak te vinden op de hockeyvelden, op de racefiets of op het terras.

13

Mw.Drs. K. Bouisaghouane

Huisarts

Dokter Bouisaghouane werkt op dinsdag t/m vrijdag aan de Radesingel.

11

Mw.Drs. B. Dibbern

Huisarts

Dokter Dibbern werkt op de vrijdagen aan de Radesingel.

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en een deel van haar co-schappen ook in Duitsland gedaan. Na het afstuderen is zij als basisarts gaan werken op de spoedeisende hulp en in een verpleeghuis in Winschoten. 
Zij is moeder van 2 prachtige dochters en in haar vrije tijd houdt zij zich bezig met buitenactiviteiten, naaien en sporten. 
14

Drs. M. Ekkel

Huisarts

Dokter Ekkel werkt op de woensdagen en vrijdagen aan de Radesingel.

Dokter Ekkel heeft in Groningen geneeskunde gestudeerd, waarna hij als arts-assistent een jaar op de cardiologie en longgeneeskunde in het Martini ziekenhuis heeft gewerkt. Hierna heeft hij de opleiding tot huisarts gedaan, waar hij werkervaring heeft opgedaan op de spoedeisende hulp en in verschillende huisartsenpraktijken in Groningen en Friesland.

Zijn vrije tijd spendeert hij graag op de wielrenfiets of hardlopend in de omgeving van Groningen.

7

Mw.Drs. K. Nieboer​

Huisarts

Dokter Nieboer werkt op de maandagen, dinsdagen en woensdagen aan de Radesingel. Ook organiseert zij het beweegspreekuur, samen met fysiotherapeut Gijsbert Vogelzang.

8

Mw.Drs. M. Rozeman​​

Huisarts

Dokter Rozeman werkt op de maandagen, donderdagen en vrijdagen aan de Radesingel. Op andere momenten doet zij ook digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Melissa

Mw.Drs. M. Rijndertse​​

Huisarts

Dokter Rijndertse werkte aan de Radesingel, momenteel doet zij veel digitale spreekuren.

Zij is geboren en getogen onder de rook van Rotterdam en heeft haar geneeskundestudie en de huisartsenopleiding gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tussendoor heeft zij 1,5 jaar als ANIOS op de SEH en Cardiologie in Gorinchem gewerkt en een jaar op de kindergeneeskunde in Dordrecht. Maar de diversiteit van het huisartsenvak sprak haar toch het meeste aan.

Na de huisartsenopleiding was zij toe aan nog wat avontuur en heeft zij een jaar lang in een achterstandspraktijk in Nieuw Zeeland gewerkt. Na een aantal maanden met haar vriend in Groningen gewoond en waargenomen te hebben, woont zij nu weer voor een periode in Wellington, Nieuw Zeeland. 

Dokter Rijndertse blijft digitaal betrokken bij de huisartsenpraktijk aan de Radesingel. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

9

Mw.Drs. A. Smit

ANIOS (basisarts)

Dokter Smit is basisarts en werkt alle werkdagen aan de Radesingel.

Hoewel zij nog geen huisarts is, heeft zij als arts al veel ervaring opgedaan. Zij doet zelfstandig spreekuur maar bespreekt alle patiënten na met een van de huisartsen.

PHOTO-2023-06-29-06-15-44

Mw.Drs. S. Veth

Huisarts

Dokter Veth werkt op de donderdagen aan de Radesingel.

10

Mw.Drs. D. van Vliet

Huisarts

Dokter Van Vliet op de maandagen, dinsdagen en woensdagen aan de Radesingel.

12

Mw.Drs. C.H. de Voogd

Huisarts

Dokter De Voogd werkt maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen aan de Radesingel.

Foto

Huisarts in opleiding/semi-arts

Wij leiden studenten en artsen op

Met enige regelmaat werken er basisartsen die al dan niet in opleiding zijn tot huisarts bij ons in de praktijk.

Ook werkt er soms een semi-arts, dat is een co-assistent die zijn laatste stage doorloopt gedurende 6 of 14 weken.

Vanaf eind augustus doorloopt Abdullah Almalki zijn semi-arts stage in onze huisartsenpraktijk.

Mijn medische opleiding heb ik genoten aan het UMCG en Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten, waar ik een sterke passie heb ontwikkeld voor huisartsenopleiding. Gedurende deze periode hoop ik mijn vaardigheden en kennis verder te verrijken door te leren van de ervaren professionals hier in de praktijk.Buiten mijn professionele leven heb ik een grote liefde voor reizen, wat mij helpt om een evenwichtig en bevredigend leven te leiden.Ik zie ernaar uit jullie binnenkort te ontmoeten in de praktijk.

PHOTO-2023-06-28-16-06-23

Dhr. V. Vreede

Physician assistant i.o.

Victor Vreede is van oorsprong fysiotherapeut en is vanaf september 2023 in onze praktijk werkzaam als Physician Assistant (PA) in opleiding. Hij ziet als PA patiënten met diverse vragen in de huisartsenpraktijk en biedt hierbij grotendeels zelfstandig en in afstemming met de huisarts de beste zorg.

4

Mw. S.G. (Sylvia) van der Eide

POH-s & praktijkmanager

Sylvia van der Eide werkt als POH-s en praktijkmanager, zowel aan de Radesingel als in Meerstad.

José

Mw. J.J.B. (José) Goorden

POH-s in opleiding

José Goorden is sinds september 2022 werkzaam in de huisartsenpraktijk als stagiaire praktijkondersteuner somatiek.

Zij is geboren in het mooie Twente en heeft op 18-jarige leeftijd het dorp ingeruild voor de stad Groningen om te studeren. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als groepsleidster heeft zij in de avonduren een opleiding tot doktersassistente gevolgd. Zij is na deze opleiding 30 jaar als doktersassistente werkzaam geweest in de psychiatrie (Lentis).

Om haar medische kennis te vergroten heeft zij vervolgens  de opleiding HBO-Verpleegkunde gevolgd (afgerond in 2021) en ondertussen is zij nog gestart met de opleiding Verpleegkundige praktijkondersteuner Huisartsenzorg te Groningen. Afgelopen jaren heeft zij veel verschillende werkervaring opgedaan in de functie als doktersassistente en verpleegkundige, zowel in de psychiatrie, het ziekenhuis als in de verpleeghuiszorg.

In haar vrije tijd houdt zij van tuinieren, wandelen, fietsen en theaterbezoek.

IMG_2029

Mw. S. (Sanne) Kelder

POH-ggz

Sanne Kelder werkt als POH-GGZ voor zowel de huisartsenpraktijk aan de Radesingel als Meerstad. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de (forensische) psychiatrie.

Buiten haar werk geniet ze van de natuur, reizen, sporten en koken.

Mw. R. (Rivka) Smit

POH-ggz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mw. C. (Carmen) Verstraaten​

POH-ggz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Janou

Mw. J. (Janou) Oostindiër

Ondersteuner Jeugd en Gezin

Janou Oostindiër is vanuit het WIJ team als ondersteuner jeugd en gezin (OJG) verbonden aan Huisartsenpraktijk Radesingel waar zij op donderdagochtend aanwezig is. Janou is orthopedagoog en ouders en jeugdigen tot 18 jaar kunnen via een verwijzing van de huisarts bij haar terecht met verschillende hulpvragen rondom opgroeien en opvoeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zorgen rondom de ontwikkeling, stemmingsklachten, angstklachten of problemen bij moeilijke situaties zoals scheiding of pesten. Janou geeft adviezen en biedt kortdurende begeleiding en/of behandeling. Indien nodig, kan zij ook verwijzen naar specialistische jeugdhulp.

16

Mw. A.E. (Emma) Mollema

Doktersassistente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mw. A. (Anouk) Veenema

Doktersassistente i.o.

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Rosalie

Mw. A. (Rosalie) Vonk

Doktersassistente

Mijn naam is Rosalie,

Ik ben samen met mijn gezin woonachtig in het kleine gezellige dorpje Kolham. In juni ben ik afgestudeerd en ik kijk er ontzettend naar uit om mijn vak uit te voeren en met plezier naar het werk te gaan. 

In januari zal ik beginnen als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Radesingel. Op de maandagen woensdagen en vrijdagen is het mogelijk dat u mij aan de telefoon krijgt of tegen zal komen tijdens spreekuren. 

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij vragen en problemen. 

15

Mw. E. (Ester) de Vries

Doktersassistente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

26

Mw. A. (Amber) Winter-Vrieling

Doktersassistente i.o.

Amber is 34 jaar, echtgenote en moeder van 4 kinderen. Zij volgt de opleiding tot doktersassistent en is daarom vanaf 14 december binnen de praktijk te vinden als stagiaire.

Met haar gezin woont zij met veel plezier in Haren maar zij is geboren en getogen in Groningen-Zuid. De (binnen)stad kent zij dan ook goed! In haar vrije tijd is zij vaak in de keuken te vinden waar zij graag nieuwe recepten uitprobeert. Voor het organiseren van een feestje of diner draait zij haar hand dan ook zeker niet om, wat weer goed met elkaar combineert.

De komende tijd zal zij op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn in de praktijk en wij hopen dat zij ook na haar stage en afronding van haar opleiding hier blijft werken!

Vacature doktersassistente

Doktersassistente

We hebben regelmatig vacatures voor doktersassistentes, neem contact op met onze praktijkmanager voor meer informatie.

praktijkmanager@huisartsgroningen.nl

Stagiaire doktersassistente

Doktersassistente i.o.

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Studenten geneeskunde

Student-assistenten

De doktersassistentes worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden door een team van enthousiaste en leergierige studenten geneeskunde. Deze dokters in spé leren ontzettend veel van het werken in onze praktijk!

Schermafbeelding 2023-07-04 om 22.58.30

Dhr M. (Martin) Terpstra

Praktijkmanager

Dhr Terpstra is praktijkmanager.

Mw. C. (Carlijn) Tiekstra

Praktijkmanager

Mw Tiekstra is praktijkmanager.

Fred-Jan

Facilitair medewerker

Fred-Jan ondersteunt onze praktijk met diverse werkzaamheden.

Kwaliteitskeurmerk

Met trots kunnen wij mededelen dat wij al jarenlang een geaccrediteerde praktijk zijn volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

NHG-Praktijkaccreditering is het belangrijkste kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk.

Jaarlijks beoordeelt een kritische auditor de praktijk. Gesteund door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en organisatie.

Opmerking, klacht of compliment?

We streven naar de best mogelijke zorg, geleverd door (huis)artsen, praktijkondersteuners en assistentes. Mocht je desondanks een klacht, opmerking, compliment of vraag hebben, meld deze dan bij de assistente of de huisarts.

Bespreek het als eerst met je huisarts. Daar kunnen we beide beter van worden: wanneer de huisarts niet weet dat je (on)tevreden bent, kan deze ook niets veranderen of verbeteren. Dit geldt ook wanneer je een opmerking heeft over de praktijkondersteuners of doktersassistentes.

Wil je liever schriftelijk je klacht indienen dan kun je hier klikken voor het online klachtenformulier of je kunt het papieren klachtenformulier opvragen op de praktijk. Deze kun je ingevuld inleveren, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen hierover.

Meld je gratis aan

Schrijf je gratis en vrijblijvend in
zodat je z.s.m. terecht kunt bij Huisartsenpraktijk Radesingel!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Nieuws uit onze praktijk

Onze website is vernieuwd!

Al jaren is het uiterlijk van onze website ongewijzigd gebleven, maar sinds kort is hierin verandering gekomen! Onze nieuwe website is opgezet in een lichte, transparante, open stijl: passend bij de praktijk.

Lees meer

Volg @huisartsgroningen

Leer meer over je gezondheid, ontvang tips en blijf op de hoogte
van nieuwe ontwikkelingen in jouw huisartsenpraktijk!

Leer meer over je gezondheid, ontvang tips en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw huisartsenpraktijk!

nl_NLNL