Jouw huisarts in Groningen

Bij Huisartsenpraktijk Radesingel ben je van harte welkom!

Gezondheidscentrum Groningen

Gezondheidscentrum Groningen

In ons pand aan de Radesingel 6 zijn behalve Huisartsenpraktijk Radesingel ook een uitgiftepunt van de apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist, etc gevestigd.

Bij huisartsenpraktijk Radesingel werken verschillende mannelijke en vrouwelijke huisartsen. Als je voorkeur naar een bepaalde huisarts uitgaat, geef dit aan bij het plannen van de afspraak.We streven ernaar dat je zoveel mogelijk bij dezelfde huisarts terechtkunt.

Alleen bij ziekte, vakantie of verlof worden patiënten voor spoedgevallen door de andere huisarts gezien.

We zien patiënten uit de gehele stad Groningen, alleen voor huisbezoeken is het fijn als je in de buurt woont (binnenstad-zuid). Een aanrijtijd van meer dan 15 minuten is bij visites onwenselijk, zeker bij een spoedvisite.

Stel je vraag online
of kom langs in de praktijk
We bieden reguliere huisartsgeneeskundige zorg en hebben hierbij tevens ruimte voor chirurgische ingrepen, plaatsen van spiraaltjes (Mirena, Kyleena en koperhoudend) en hormoonstaafjes (Implanon).

Daarnaast is er een dagelijks spreekuur van de doktersassistente voor injecties (zoals vitamine B12), wratten aanstippen, oren uitspuiten, etc.

Ook worden er (rijbewijs)keuringen verricht.
Beweegspreekuur
Vrijwel wekelijks worden patiënten op een speciaal spreekuur gezien door een huisarts en fysiotherapeut samen.

Wanneer nodig wordt ter plaatse meteen een echo gemaakt om de diagnose te stellen en er wordt een behandelplan gemaakt.

Met deze samenwerking hopen we jou de beste zorg te kunnen bieden!

Dit spreekuur valt onder huisartsenzorg, er is hiervoor geen aanvullende verzekering met dekking van fysiotherapie nodig.
Ervaar je psychische klachten?
In onze praktijk werkt een gediplomeerd psycholoog als POH-GGZ die veel kennis en ervaring heeft in de geestelijke gezondheidszorg.

Hier kun je terecht voor:
- Het verhelderen van problemen
- Het geven van voorlichting over klachten, oorzaken en mogelijke oplossingen
- Het geven van advies over behandeling en verwijzing
- Kortdurende behandeling of begeleiding in de huisartsenpraktijk
- Nazorg van behandeling in de GGZ

Voor gesprekken bij de POH-GGZ hoef je niet te betalen, de kosten worden vergoed door de basisverzekering. Je eigen risico wordt niet aangesproken omdat de zorg onder huisartsenzorg valt.
Langdurige begeleiding
Er is een POH-S spreekuur voor chronisch zieken (hoge bloeddruk (hypertensie), suikerziekte (diabetes mellitus), longziekten (COPD en astma), ouderenzorg en voor mensen die willen stoppen met roken.

Hier kun je terecht voor:
- Voorlichting over het ziektebeeld
- Begeleiding bij medicatiegebruik
- Controle-onderzoeken

Daarnaast wordt er tijdens het consult aandacht besteed aan je leefstijl.
De verpleegkundige ondersteunt de patiënt bij het zo goed mogelijk leren omgaan het de verschijnselen, de behandeling, eventuele leefstijl-veranderingen en de lichamelijke en sociale gevolgen die horen bij het leven met een chronische aandoening.

Wil je stoppen met roken of je rookgedrag bespreken? Ook dan kun je begeleiding krijgen van onze verpleegkundige.
Previous slide
Next slide

Ons team

Onze huisartsen, verpleegkundigen, psycholoog, POH-GGZ,
fysiotherapeut en doktersassistenten staan voor je klaar.

Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde huisarts?
Geef dit dan aan bij het plannen van je afspraak.

Dr. T. Verbeek van Buuren

Huisarts-praktijkhouder

Mijn naam is Tjitte Verbeek van Buuren en in huisartsenpraktijk Radesingel werk ik als huisarts en praktijkhouder. Sinds juni 2018 ben ik praktijkhouder.

Door de drukte van de praktijk heb ik helaas weinig dagen spreekuur in de praktijk, meestal op dinsdagmiddag en -avond.

Daarnaast verricht ik als keuringsarts (rijbewijs)keuringen o.a. voor het CBR. Dit doe ik zowel voor patiënten van onze eigen praktijk als daarbuiten.

Zoals mijn voornaam u wellicht al deed vermoeden, ben ik van Friese komaf. Geboren ben ik in het kleine dorpje Warns en getogen in Wommels. Na het afronden van het gymnasium te Sneek ben ik voor de studie Geneeskunde naar Groningen verhuisd. Tijdens de studie heb ik me veel beziggehouden met onderwijs: naast het krijgen van colleges gaf ik zelf les aan jongerejaars studenten. Hiernaast ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van psychische stress tijdens de zwangerschap op het kind. Lesgeven, onderzoek en innovatie zijn nog steeds zaken die ik graag doe naast het huisartsenvak.

Naast mijn werk in onze huisartsenpraktijk werk ik als post-doc onderzoeker in het Universitair Medisch Centrum Groningen en houd ik me bezig met zorginnovaties.

In 2016 ben ik getrouwd en mijn vrouw Lianne is eveneens huisarts. Samen hebben we een zoon en een dochter.

LinkedIn: T. Verbeek van Buuren, MD PhD
PubMed: dr. T. Verbeek, huisarts-epidemioloog
BIG-nummer: 49920302801

2

Mw.Drs. L.J. Verbeek van Buuren​

Huisarts-praktijkhouder

Dokter L.J. (Lianne) Verbeek van Buuren is, naast echtgenoot van praktijkhouder Tjitte, huisarts in Meerstad.

Zij is geboren en getogen in Utrecht. Zij studeerde Biomedische wetenschappen (Universiteit van Amsterdam) en Geneeskunde (Rijksuniversiteit Groningen), waarna ze als arts waardevolle ervaring opdeed op de Spoedeisende hulp (Scheper ziekenhuis Emmen) en Intensive Care (Martini ziekenhuis Groningen).

Tijdens haar specialisatie tot huisarts (Universitair Medisch Centrum Groningen) werkte zij in huisartsenpraktijken in Garyp en Dokkum en werkte zij in de psychiatrie (Lentis) en revalidatie (Beatrixoord).

Als huisarts werkte zij in verschillende praktijken in Stad en Ommeland en bij de huisartsenspoeddienst (DDG). Vanaf 2021 werkt zij als huisarts in Meerstad. Lianne is getrouwd met Tjitte Verbeek van Buuren, eveneens huisarts, samen hebben zij twee kinderen en wonen zij in de stad Groningen, nabij Meerstad.

In haar vrije tijd houdt zij van films, hardlopen en is ze graag op pad met de kinderen. In de winter houdt ze van skiën en ’s zomers zwemt ze graag.

Dokter Verbeek van Buuren werkt doorgaans in Meerstad, maar zij ondersteunt de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

6

Mw.Drs. R. van Berkel

Huisarts

Dokter Van Berkel werkt op maandagen aan de Radesingel en op woensdagen en donderdagen in Meerstad. Verder ondersteunt zij de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en heeft daarna als basisarts gewerkt op de kindergeneeskunde in Deventer en op de Spoedeisende hulp in Suriname. Om de specialisatie tot huisarts af te ronden is zij teruggekeerd naar Groningen, waar zij nu nog steeds met veel plezier woont.

In haar vrije tijd is zij graag buiten sportief bezig (roeien, fietsen). U kunt haar ook tegenkomen tijdens een (lunch)wandelingetje langs het Woldmeer bij Meerstad.

Vera

Mw.Drs. V. Bouwknegt​

Huisarts

Dokter Bouwknegt werkt op de dinsdagen en donderdagen aan de Radesingel.

Dokter Bouwknegt is sinds 3 jaar wonend in Haren en naast huisarts is zij moeder van Mees. Zij houdt van reizen en is vaak te vinden op de hockeyvelden, op de racefiets of op het terras.

13

Mw.Drs. K. Bouisaghouane

Huisarts

Dokter Bouisaghouane werkt op dinsdag t/m vrijdag aan de Radesingel.

11

Mw.Drs. B. Dibbern

Huisarts

Dokter Dibbern werkt op de vrijdagen aan de Radesingel.

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en een deel van haar co-schappen ook in Duitsland gedaan. Na het afstuderen is zij als basisarts gaan werken op de spoedeisende hulp en in een verpleeghuis in Winschoten. 
Zij is moeder van 2 prachtige dochters en in haar vrije tijd houdt zij zich bezig met buitenactiviteiten, naaien en sporten. 
14

Drs. M. Ekkel

Huisarts

Dokter Ekkel werkt op de woensdagen en vrijdagen aan de Radesingel.

Dokter Ekkel heeft in Groningen geneeskunde gestudeerd, waarna hij als arts-assistent een jaar op de cardiologie en longgeneeskunde in het Martini ziekenhuis heeft gewerkt. Hierna heeft hij de opleiding tot huisarts gedaan, waar hij werkervaring heeft opgedaan op de spoedeisende hulp en in verschillende huisartsenpraktijken in Groningen en Friesland.

Zijn vrije tijd spendeert hij graag op de wielrenfiets of hardlopend in de omgeving van Groningen.

Foto-Bas

Drs. B. Horn

Huisarts

Dokter Nieboer werkt op de maandagen, dinsdagen en woensdagen aan de Radesingel. Ook organiseert zij het beweegspreekuur, samen met fysiotherapeut Gijsbert Vogelzang.

8

Mw.Drs. M. Rozeman​​

Huisarts

Dokter Rozeman werkt op de maandagen, donderdagen en vrijdagen aan de Radesingel. Op andere momenten doet zij ook digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

HuisartsGroningen_beeld

Drs. L. Overweg

ANIOS (basisarts)

Dokter Overweg is basisarts en werkt maandag t/m donderdag aan de Radesingel.

Hoewel hij nog geen huisarts is, heeft hij als arts al veel ervaring opgedaan in de psychiatrie. Hij doet zelfstandig spreekuur maar bespreekt alle patiënten na met een van de huisartsen.

HuisartsGroningen_beeld

Mw.Drs. A. Brouwer

ANIOS (basisarts)

Dokter Smit is basisarts en werkt alle werkdagen aan de Radesingel.

Hoewel zij nog geen huisarts is, heeft zij als arts al veel ervaring opgedaan. Zij doet zelfstandig spreekuur maar bespreekt alle patiënten na met een van de huisartsen.

HuisartsGroningen_beeld

Drs. F. van Bruggen

Huisarts

Dokter Veth werkt op de donderdagen aan de Radesingel.

10

Mw.Drs. D. van Vliet

Huisarts

Dokter Van Vliet op de maandagen, dinsdagen en woensdagen aan de Radesingel.

20240411_095650

Drs. K. van der Veen

Huisarts

Dokter Van der Veen werkt woensdagen en donderdagen aan de Radesingel.

HuisartsGroningen_beeld

Mw.Drs. S Verhage

Huisarts

Met enige regelmaat werken er basisartsen die al dan niet in opleiding zijn tot huisarts bij ons in de praktijk.

Ook werkt er soms een semi-arts, dat is een co-assistent die zijn laatste stage doorloopt gedurende 6 of 14 weken.

Jasper Broens

Drs. J. Broens-Gerritsen

Kinderarts

Dokter Broens-Gerritsen is kinderarts en werkt op de dinsdagen aan de Radesingel.

Kinderen zijn fascinerend! Ze uiten zich bij ziekte vaak heel primair. Zijn ze ziek dan laten ze dit meestal duidelijk zien. Voelen ze zich weer iets beter, dan komen ze je op de gang van de afdeling spelend tegemoet. De grote variatie in leeftijd, ontwikkeling en aandoeningen is iets wat mij aantrekt in kindergeneeskunde. Het ene moment mag ik ouders hun kersverse baby overhandigen, het andere moment behandel ik een puber na een val op het hoofd en daarna weer een kind met chronische pijnklachten. Deze diversiteit maakt het vak uitdagend en maakt dat ik het met veel plezier doe.

Mijn opleiding tot kinderarts heb ik gevolgd in het UMC Groningen met daarnaast een deel in het Isala in Zwolle en het Martini Ziekenhuis in Groningen. Na het afronden van mijn specialisatie tot kinderarts heb ik een half jaar bij de kinderallergologie van het UMC Groningen gewerkt. Daar heb ik mij verder verdiept in de kinderallergologie en kinderlongziekten en heb ik kinderen behandeld met diverse allergieën en aanverwante aandoeningen zoals eczeem, chronische urticaria (netelroos) en astma.

Sinds 2022 ben ik werkzaam als algemeen kinderarts in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Als kinderarts behandel ik daar een breed scala aan aandoeningen die op de zuigelingen- en kinderleeftijd voorkomen. Als aandachtsgebied heb ik de kinderallergologie en kinderlongziekten.

Sinds januari 2024 ben ik als kinderarts betrokken bij huisartsenpraktijk Radesingel waar ik in samenwerking met het UMCG de follow-up verzorg voor zuigelingen en kinderen met ernstige obstipatieklachten. Naast de follow-up van deze patiënten zal ik op de Radesingel ook kinderen zien die door de eigen huisarts worden verwezen voor andere klachten waarbij de beoordeling van een kinderarts gewenst is, maar dit niet per se in een ziekenhuisomgeving hoeft te gebeuren.

 

Edith Velthuijsen

Mw.Drs. E. Velthuijsen

Reumatoloog

Na de studie Fysiotherapie aan de Jan van Essen Academie in Amsterdam heeft dr Velthuijsen Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de studie is zij voor keuzeprojecten in Botswana geweest (1985 TBC kliniek) en in Venda, Zuid-Afrika (1987 kinderkliniek) en voor keuze co-schappen Interne Geneeskunde is zij in het Royal Perth Hospital Australië geweest en in het Universitair ZH Gent, dit waren onvergetelijke ervaringen.

Voor de opleiding Interne Geneeskunde en Reumatologie kwam dr Velthuijsen naar Groningen en is zij nadien gebleven. Zij werkt met veel plezier in het WZA Assen en voor Treant.

In 2005 is dr Velthuijsen als reumatoloog begonnen met een spreekuur bij de huisarts, dit was de dinsdagavond bij Bert Steendam op Schiermonnikoog. Patiënten konden dit spreekuur zeer waarderen. In 2021 is zij elke woensdag bij een huisartsenpraktijk geweest in Assen, en in 2022 als pilot een dinsdag en donderdag (dagdeel) bij huisartsenpraktijken in Beilen, Hoogeveen. Vanaf januari 2024 op de donderdagmiddag ook in Gezondheidscentrum Groningen bij Huisartsenpraktijk Radesingel.

Voor veel zorgvragen aan de 2e lijn kan het specialistische antwoord ook worden gegeven in de 1e lijn: dit scheelt de patiënt zijn eigen risico, dit scheelt de zorgverzekeraar kosten en dit draagt bij aan de versterking samenwerking 1e en 2e lijn. In Limburg is veel ervaring met de zogenaamde specialistische stadspolikliniek, slechts 20% van de consulten resulteert uiteindelijk in een verwijzing naar de 2e lijn. Met dit ideaal komt dr Velthuijsen graag de huisartsen praktijk versterken.

Patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunnen worden gezien, met de vraag fibromyalgie (chronische tendomyogene pijn) tot de vraag wel of geen artritis, van handklachten tot advies behandeling jicht, ook voor een injectie in een gewricht of een de buigpezen (bij trigger fingers).

HuisartsGroningen_beeld

Medisch specialistische zorg

Specialisten in Gezondheidscentrum Groningen

Binnen Gezondheidscentrum Groningen bieden wij steeds meer medisch specialistische zorg aan. Zowel in samenwerking met ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra als vanuit de huisartsenpraktijk. Wij geloven in een verbetering van de zorg door nauwe samenwerking tussen zorgverleners!

PHOTO-2023-06-28-16-06-23

Dhr. V. Vreede

Physician assistant i.o.

Victor Vreede is van oorsprong fysiotherapeut en is vanaf september 2023 in onze praktijk werkzaam als Physician Assistant (PA) in opleiding. Hij ziet als PA patiënten met diverse vragen in de huisartsenpraktijk en biedt hierbij grotendeels zelfstandig en in afstemming met de huisarts de beste zorg.

4

Mw. S.G. (Sylvia) van der Eide

POH-s & praktijkmanager

Sylvia van der Eide werkt als POH-s en praktijkmanager, zowel aan de Radesingel als in Meerstad.

HuisartsGroningen_beeld

POH-s in opleiding

POH-s in opleiding

Met enige regelmaat werkt er een POH-s in opleiding bij ons in de praktijk.

HuisartsGroningen_beeld

Mw. S. (Sanne) Bonsema

POH-ggz

Sanne Bonsema

IMG_2029

Mw. R. (Sanne) Kelder

POH-ggz

Sanne Kelder werkt als POH-GGZ voor zowel de huisartsenpraktijk aan de Radesingel als Meerstad. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de (forensische) psychiatrie.

Buiten haar werk geniet ze van de natuur, reizen, sporten en koken.

Carmen Verstraaten

Mw. C. (Carmen) Verstraaten​

POH-ggz

Carmen Verstraaten is woonachtig in Groningen vanaf haar 18e. Met inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in allerlei takken van de psychiatrie werkt zij daarnaast ook al een aantal jaren met veel enthousiasme als POH-ggz.

In haar vrije tijd is zij graag buiten, geniet zij van muziek en tuiniert en leest zij graag. En in tegenstelling tot veel van haar collega’s vindt zij fietsen dan weer niet zo leuk. Zij loopt liever dan dat zij fietst.

Op woensdagen is zij in de praktijk aanwezig.
Ieke Kater

Mw. I. (Ieke) Kater

Ondersteuner Jeugd en Gezin

Ieke Kater is vanuit het WIJ team als ondersteuner jeugd en gezin (OJG), verbonden aan huisartsenpraktijk Radesingel en huisartsenpraktijk Meerstad.

Ouders en jeugdigen, tot 18 jaar, kunnen bij haar terecht voor vragen over opgroeien, opvoeden en wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld angstklachten, hoog gevoeligheid of problemen bij moeilijke situaties, zoals scheiding, pesten of rouw.

Ieke biedt kortdurende begeleiding en indien nodig kan ze doorverwijzen naar specialistische hulp.

Wanneer ze met kinderen en jongeren werkt, gaat ze graag op zoek naar hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Dit doet ze door middel van spelletjes en gesprekken maar, ook op creatief gebied zoekt ze graag aansluiting binnen de hulpvraag. Daarnaast werkt ze met diverse methodes en de daarbij passende werkboeken.

In haar vrije tijd is ze graag buiten met haar hond of rijd ze met haar paard.

16

Mw. A.E. (Emma) Mollema

Doktersassistente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mw. A. (Anouk) Veenema

Doktersassistente

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Rosalie

Mw. A. (Rosalie) Vonk

Doktersassistente

Mijn naam is Rosalie,

Ik ben samen met mijn gezin woonachtig in het kleine gezellige dorpje Kolham. In juni ben ik afgestudeerd en ik kijk er ontzettend naar uit om mijn vak uit te voeren en met plezier naar het werk te gaan. 

In januari zal ik beginnen als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Radesingel. Op de maandagen woensdagen en vrijdagen is het mogelijk dat u mij aan de telefoon krijgt of tegen zal komen tijdens spreekuren. 

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij vragen en problemen. 

15

Mw. E. (Ester) de Vries

Doktersassistente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

26

Mw. A. (Amber) Winter-Vrieling

Doktersassistente

Amber is 34 jaar, echtgenote en moeder van 4 kinderen. Zij volgt de opleiding tot doktersassistent en is daarom vanaf 14 december binnen de praktijk te vinden als stagiaire.

Met haar gezin woont zij met veel plezier in Haren maar zij is geboren en getogen in Groningen-Zuid. De (binnen)stad kent zij dan ook goed! In haar vrije tijd is zij vaak in de keuken te vinden waar zij graag nieuwe recepten uitprobeert. Voor het organiseren van een feestje of diner draait zij haar hand dan ook zeker niet om, wat weer goed met elkaar combineert.

De komende tijd zal zij op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn in de praktijk en wij hopen dat zij ook na haar stage en afronding van haar opleiding hier blijft werken!

Mw. K. Hagendoorn-Jacobs

Doktersassistente

We hebben regelmatig vacatures voor doktersassistentes, neem contact op met onze praktijkmanager voor meer informatie.

praktijkmanager@huisartsgroningen.nl

Mw. B. Lubbers

Doktersassistente

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Mw. A. Kartoredjo

Doktersassistente

De doktersassistentes worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden door een team van enthousiaste en leergierige studenten geneeskunde. Deze dokters in spé leren ontzettend veel van het werken in onze praktijk!

Mw. L. Mulder

Doktersassistente

We hebben regelmatig vacatures voor doktersassistentes, neem contact op met onze praktijkmanager voor meer informatie.

praktijkmanager@huisartsgroningen.nl

Mw. Manon N.

Doktersassistente

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Mw. A. Kopciuch

Doktersassistent i.o

De doktersassistentes worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden door een team van enthousiaste en leergierige studenten geneeskunde. Deze dokters in spé leren ontzettend veel van het werken in onze praktijk!

Mw. M. Korendijk

Doktersassistente i.o.

We hebben regelmatig vacatures voor doktersassistentes, neem contact op met onze praktijkmanager voor meer informatie.

praktijkmanager@huisartsgroningen.nl

Mw. N. Julia

Doktersassistente i.o.

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Studenten geneeskunde

Student-assistenten

De doktersassistentes worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden door een team van enthousiaste en leergierige studenten geneeskunde. Deze dokters in spé leren ontzettend veel van het werken in onze praktijk!

Schermafbeelding 2023-07-04 om 22.58.30

Dhr M. (Martin) Terpstra

Manager vastgoed, facilitair en ICT

Dhr Terpstra is praktijkmanager.

Mw. C. (Carlijn) Tiekstra

Praktijkmanager

Mw Tiekstra is praktijkmanager.

.

Facilitair medewerker

Fred-Jan ondersteunt onze praktijk met diverse werkzaamheden.

Kwaliteitskeurmerk

Met trots kunnen wij mededelen dat wij deelnemen aan het accreditatieproces volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

NHG-Praktijkaccreditering (NPA) is het belangrijkste kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk.

Een kritische auditor beoordeelt de praktijk. Gesteund en geïnspireerd door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en organisatie.

In ons Gezondheidscentrum zetten wij ons in om in 2024 geaccrediteerd te worden!

Opmerking, klacht of compliment?

We streven naar de best mogelijke zorg, geleverd door (huis)artsen, praktijkondersteuners en assistentes. Mocht je desondanks een klacht, opmerking, compliment of vraag hebben, meld deze dan bij de assistente of de huisarts.

Bespreek het als eerst met je huisarts. Daar kunnen we beide beter van worden: wanneer de huisarts niet weet dat je (on)tevreden bent, kan deze ook niets veranderen of verbeteren. Dit geldt ook wanneer je een opmerking heeft over de praktijkondersteuners of doktersassistentes.

Wil je liever schriftelijk je klacht indienen dan kun je hier klikken voor het online klachtenformulier of je kunt het papieren klachtenformulier opvragen op de praktijk. Deze kun je ingevuld inleveren, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen hierover.

Kom je er na een gesprek niet uit dan kunt je jouw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met jou naar een oplossing van jouw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Je kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE), telefoon: 0880229100, email: info@skge.nl

Als je er met je huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt je een uitspraak over jouw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Zie ook www.skge.nl

Meld je gratis aan

Schrijf je gratis en vrijblijvend in
zodat je z.s.m. terecht kunt bij Huisartsenpraktijk Radesingel!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Nieuws uit onze praktijk

Onze website is vernieuwd!

Al jaren is het uiterlijk van onze website ongewijzigd gebleven, maar sinds kort is hierin verandering gekomen! Onze nieuwe website is opgezet in een lichte, transparante, open stijl: passend bij de praktijk.

Lees meer

Volg @huisartsgroningen

Leer meer over je gezondheid, ontvang tips en blijf op de hoogte
van nieuwe ontwikkelingen in jouw huisartsenpraktijk!

Leer meer over je gezondheid, ontvang tips en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw huisartsenpraktijk!

nl_NLNL