Ons team

Onze huisartsen, verpleegkundigen, psycholoog, POH-GGZ,
fysiotherapeut en doktersassistenten staan voor je klaar.

Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde huisarts?
Geef dit dan aan bij het plannen van je afspraak.

Lees minder

Als huisarts van Huisartspraktijk Van Willigen stel ik me graag even voor. Ik ben in Haren (Gn) geboren, de middelbare school en de universiteit heb ik in Groningen gevolgd. Na het artsexamen in 1994 heb ik als arts eerst gewerkt op de interne intensive care van het UMCG. Vervolgens werkte ik daar op de longafdeling. Gezien mijn chirurgische interesse ben ik daarna op de chirurgische afdeling gaan werken. Het meeste werk deed ik op de afdeling traumatologie, maar ook op de afdeling vaatchirurgie en oncologie heb ik geruime tijd gewerkt. In Engeland heb ik als arts op de afdeling orthopedie van het ziekenhuis in Bangor (Wales) vooral ervaring opgedaan in het opereren. Naast het klinische werk heb ik als arts gewerkt op de KKP (kortdurende klinische psychiatrie) aan de Hereweg eveneens te Groningen om ervaring op te doen in de psychiatrie. Daarna ben ik de huisartsenopleiding gaan volgen. In 1999 behaalde ik mijn huisartsenbevoegdheid. Van het jaar 2000 tot 2004 heb ik in Heerenveen een kleine praktijk gehad in combinatie met twee grote asielzoekerscentra, die van Heerenveen en Wolvega. Vanwege het veranderde asielbeleid gingen deze centra sluiten. Hoewel mijn gewone praktijk in Heerenveen hard groeide, ging mijn voorkeur toch uit naar een praktijk in Groningen.

In januari 2004 nam ik de praktijk van collega Schut over. Hij had zijn praktijk gevestigd aan de Hereweg. Ik betrok toen het huidige pand aan de Radesingel. Naast het werk als huisarts, werk ik momenteel aan de geneeskundefaculteit. Als coach begeleid ik een aantal eerstejaarsstudenten en als docent geef ik les aan co-assistenten op het KTC (klinisch trainingscentrum).

Het werk als huisarts doe ik met veel plezier. Naast het vaak intensieve contact met een zeer diverse groep mensen, vind ik het medisch inhoudelijke erg boeiend. Ik ervaar mijn werk als verantwoordelijk, immers mijn beoordelingen en beslissingen kunnen verregaande gevolgen voor mijn patiënten hebben. In mijn werk word ik vooral gedreven door de behoefte mensen werkelijk te ontmoeten en hun te helpen in hun problemen.

Naast mijn werk is muziek mijn grote hobby. Ik ben betrokken bij het organiseren van de orgelconcerten in de Martinikerk alhier. Tevens maak ik veel CD-opnamen van goede musici. Zelf speel ik piano en orgel. Daarnaast fotografeer ik regelmatig en ben ik graag in de natuur. In die natuur ben ik vaak met de boot maar ook wel met mijn racefiets. In de alpen ben ik regelmatig; ‘s winters door daar te skiën en in de zomer door daar bergen te beklimmen.

Mijn naam is Tjitte Verbeek van Buuren en in huisartsenpraktijk Radesingel werk ik als huisarts en praktijkhouder. Sinds juni 2018 heb ik een regulier spreekuur voor patiënten in onze praktijk.

Daarnaast verricht ik als keuringsarts (rijbewijs)keuringen o.a. voor het CBR. Dit doe ik zowel voor patiënten van onze eigen praktijk als daarbuiten.

Zoals mijn voornaam u wellicht al deed vermoeden, ben ik van Friese komaf. Geboren ben ik in het kleine dorpje Warns en getogen in Wommels. Na het afronden van het gymnasium te Sneek ben ik voor de studie Geneeskunde naar Groningen verhuisd. Tijdens de studie heb ik me veel beziggehouden met onderwijs: naast het krijgen van colleges gaf ik zelf les aan jongerejaars studenten. Hiernaast ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van psychische stress tijdens de zwangerschap op het kind. Lesgeven, onderzoek en innovatie zijn nog steeds zaken die ik graag doe naast het huisartsenvak.

Naast mijn werk in onze huisartsenpraktijk werk ik als post-doc onderzoeker in het Universitair Medisch Centrum Groningen en houd ik me bezig met zorginnovaties.

In 2016 ben ik getrouwd en mijn vrouw Lianne is eveneens huisarts. Samen hebben we een zoon en een dochter.

LinkedIn: T. Verbeek van Buuren, MD PhD
PubMed: dr. T. Verbeek, huisarts-epidemioloog
BIG-nummer: 49920302801

Dokter L.J. (Lianne) Verbeek van Buuren is, naast echtgenoot van praktijkhouder Tjitte, huisarts in Meerstad.

Zij is geboren en getogen in Utrecht. Zij studeerde Biomedische wetenschappen (Universiteit van Amsterdam) en Geneeskunde (Rijksuniversiteit Groningen), waarna ze als arts waardevolle ervaring opdeed op de Spoedeisende hulp (Scheper ziekenhuis Emmen) en Intensive Care (Martini ziekenhuis Groningen).

Tijdens haar specialisatie tot huisarts (Universitair Medisch Centrum Groningen) werkte zij in huisartsenpraktijken in Garyp en Dokkum en werkte zij in de psychiatrie (Lentis) en revalidatie (Beatrixoord).

Als huisarts werkte zij in verschillende praktijken in Stad en Ommeland en bij de huisartsenspoeddienst (DDG). Vanaf 2021 werkt zij als huisarts in Meerstad. Lianne is getrouwd met Tjitte Verbeek van Buuren, eveneens huisarts, samen hebben zij twee kinderen en wonen zij in de stad Groningen, nabij Meerstad.

In haar vrije tijd houdt zij van films, hardlopen en is ze graag op pad met de kinderen. In de winter houdt ze van skiën en ’s zomers zwemt ze graag.

 

Dokter Verbeek van Buuren werkt doorgaans in Meerstad, maar zij ondersteunt de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Dokter Van Berkel werkt doorgaans in Meerstad, maar zij ondersteunt de praktijk aan de Radesingel middels haar digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en heeft daarna als basisarts gewerkt op de kindergeneeskunde in Deventer en op de Spoedeisende hulp in Suriname. Om de specialisatie tot huisarts af te ronden is zij teruggekeerd naar Groningen, waar zij nu nog steeds met veel plezier woont.

In haar vrije tijd is zij graag buiten sportief bezig (roeien, fietsen). U kunt haar ook tegenkomen tijdens een (lunch)wandelingetje langs het Woldmeer bij Meerstad.

Dokter Bouwknegt werkt op de dinsdagen en donderdagen aan de Radesingel.

Dokter Bouwknegt is sinds 3 jaar wonend in Haren en naast huisarts is zij moeder van Mees. Zij houdt van reizen en is vaak te vinden op de hockeyvelden, op de racefiets of op het terras.

Dokter Dibbern werkt op de maandagen en vrijdagen aan de Radesingel.

Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en een deel van mijn co-schappen ook in Duitsland gedaan. Na het afstuderen is zij als basisarts gaan werken op de spoedeisende hulp en in een verpleeghuis in Winschoten. 
Zij is moeder van 2 prachtige dochters en in haar vrije tijd houdt zij zich bezig met buitenactiviteiten, naaien en sporten

Dokter Ekkel werkt op de woensdagen en vrijdagen aan de Radesingel.

Dokter Van den Hoogen werkt op de maandagen en woensdagen aan de Radesingel. Op andere momenten doet zij ook digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Dokter Van den Hoogen heeft de opleiding geneeskunde in Groningen gedaan, waarna zij als basisarts heeft gewerkt in de kinderpsychiatrie en ouderenzorg. De opleiding tot huisarts heeft zij ook in Groningen gedaan, en nu is zij met veel plezier werkzaam als waarnemend huisarts in verschillende praktijken in de stad.

Zij is dol op uitgebreid koken voor vrienden, gaat graag naar concerten en festivals en is regelmatig te vinden in het filmhuis.

Dokter Rozeman werkt op de maandagen, donderdagen en vrijdagen aan de Radesingel. Op andere momenten doet zij ook digitale spreekuren. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Dokter Rijndertse werkte aan de Radesingel, momenteel doet zij veel digitale spreekuren.

Zij is geboren en getogen onder de rook van Rotterdam en heeft haar geneeskundestudie en de huisartsenopleiding gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tussendoor heeft zij 1,5 jaar als ANIOS op de SEH en Cardiologie in Gorinchem gewerkt en een jaar op de kindergeneeskunde in Dordrecht. Maar de diversiteit van het huisartsenvak sprak haar toch het meeste aan.

Na de huisartsenopleiding was zij toe aan nog wat avontuur en heeft zij een jaar lang in een achterstandspraktijk in Nieuw Zeeland gewerkt. Na een aantal maanden met haar vriend in Groningen gewoond en waargenomen te hebben, woont zij nu weer voor een periode in Wellington, Nieuw Zeeland. 

Dokter Rijndertse blijft digitaal betrokken bij de huisartsenpraktijk aan de Radesingel. U kunt haar treffen via de Digitale Doktersassistent, via beveiligde email, via beeldbellen of u leest haar bericht in uw PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Dokter Veth werkt op de donderdagen aan de Radesingel.

Dokter Van Vliet werkt vanaf april op de maandagen, dinsdagen en woensdagen aan de Radesingel.

José Goorden is sinds september 2022 werkzaam in de huisartsenpraktijk als stagiaire praktijkondersteuner somatiek en een aantal uren als doktersassistente.

Zij is geboren in het mooie Twente en heeft op 18-jarige leeftijd het dorp ingeruild voor de stad Groningen om te studeren. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als groepsleidster heeft zij in de avonduren een opleiding tot doktersassistente gevolgd. Zij is na deze opleiding 30 jaar als doktersassistente werkzaam geweest in de psychiatrie (Lentis).

Om haar medische kennis te vergroten heeft zij vervolgens  de opleiding HBO-Verpleegkunde gevolgd (afgerond in 2021) en ondertussen is zij nog gestart met de opleiding Verpleegkundige praktijkondersteuner Huisartsenzorg te Groningen. Afgelopen jaren heeft zij veel verschillende werkervaring opgedaan in de functie als doktersassistente en verpleegkundige, zowel in de psychiatrie, het ziekenhuis als in de verpleeghuiszorg.

In haar vrije tijd houdt zij van tuinieren, wandelen, fietsen en theaterbezoek.

Janou Oostindiër is vanuit het WIJ team als ondersteuner jeugd en gezin (OJG) verbonden aan Huisartsenpraktijk Radesingel waar zij op donderdagochtend aanwezig is. Janou is orthopedagoog en ouders en jeugdigen tot 18 jaar kunnen via een verwijzing van de huisarts bij haar terecht met verschillende hulpvragen rondom opgroeien en opvoeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zorgen rondom de ontwikkeling, stemmingsklachten, angstklachten of problemen bij moeilijke situaties zoals scheiding of pesten. Janou geeft adviezen en biedt kortdurende begeleiding en/of behandeling. Indien nodig, kan zij ook verwijzen naar specialistische jeugdhulp.

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

Amber is 34 jaar, echtgenote en moeder van 4 kinderen. Zij volgt de opleiding tot doktersassistent en is daarom vanaf 14 december binnen de praktijk te vinden als stagiaire.

Met haar gezin woont zij met veel plezier in Haren maar zij is geboren en getogen in Groningen-Zuid. De (binnen)stad kent zij dan ook goed! In haar vrije tijd is zij vaak in de keuken te vinden waar zij graag nieuwe recepten uitprobeert. Voor het organiseren van een feestje of diner draait zij haar hand dan ook zeker niet om, wat weer goed met elkaar combineert.

De komende tijd zal zij op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn in de praktijk en wij hopen dat zij ook na haar stage en afronding van haar opleiding hier blijft werken!

Regelmatig begeleiden wij stagiaires voor de opleiding tot doktersassistente. Zij worden opgeleid door ervaren doktersassistentes, samen met de POH-s en huisartsen: opleiden doen we samen!

De doktersassistentes worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden door een team van enthousiaste en leergierige studenten geneeskunde. Deze dokters in spé leren ontzettend veel van het werken in onze praktijk!

nl_NLNL